fbpx
KONTAKT OS

Rådgivningsordning
Fredensborg Kommune

Aftale med Fredensborg Kommune om uvildig rådgivning

Fredensborg Kommune tilbyder som led i sin klima­plan at betale for uvildig råd­givning om opsætning af lade­standere til virksomheder og bolig­foreninger med fælles parkerings­pladser. De ønsker nemlig at reducere CO2-udledningen i transport­sektoren, der med 40% af kommunens samlede udledning var den mest forurenende sektor i 2019.

Et godt sted at sætte ind er derfor netop med rådgivning om den besværlige og uoverskuelige proces, det er at finde frem til de rette ladeløsninger til fælles parkerings­pladser. I den forbindelse har Fredensborg Kommune indgået en aftale med Ladeløsning om at bistå kommunens bolig­foreninger og virksomheder med uvildig rådgivning om lade­standere.

Problem­stillinger for bolig­foreninger og virksomheder

Vores uvildige rådgivning hjælper derfor kommunens virksomheder og bolig­foreninger med at navigere i og nå frem til svar på alle disse spørgsmål. Herudover hjælper vi særligt bolig­foreninger med at opnå et gennem­arbejdet forslag til en lade­løsning, der er klar til at blive vedtaget til general­forsamlingen.

Status på rådgivnings­ordningen

Kommunens bolig­foreninger og virksomheder har fået tilsendt et link via mail, hvorigennem de kan tilmelde sig.

Vi har indtil videre hjulpet 25 bolig­foreninger, bolig­selskaber og virksomheder i Fredensborg Kommune med at få sat skub i en fornuftig proces mod en færdig lade­løsning – og der kommer løbende flere til.