fbpx
KONTAKT OS
Ladestander til ejerforening, boligforeninger, andelsforeninger, lejligheder og virksomheder - Gruiden til etablering af ladestandere. Opladning af elbil

Guide til boligforeninger om ladestandere til elbiler og plug-in hybridbiler

Stå skarpt til general­forsamlingen

Det stigende elbilsalg har gjort spørgsmålet om ladestandere til et uundgåeligt emne til generalforsamlingen. Desværre er emnet ofte præget af stærke holdninger, ligesom mange andre forslag i en forening.

Etablering af ladestandere kan være en længere proces, og der er mange spørgsmål, som skal besvares. Uanset om du er beboer eller bestyrelsesmedlem i en forening, har du nu muligheden for at få det nødvendige overblik.

Vi har udarbejdet en pædagogisk og gennemskuelig guide, hvor du vil få svar på de spørgsmål, der vil blive diskuteret til generalforsamlingen.

Få overblik over alle de vigtigste faktorer ved at downloade vores guide ovenover. Vi vil løbende sende guides ud, hvor du kan få svar på spørgsmål såsom:

  • Hvad koster det at etablere ladere?

  • Hvordan kan etableringen finansieres?

  • Hvor kan strømmen trækkes fra?

  • Hvor mange ladere skal I bruge?

  • Afgørende argumenter for at rejse det afgørende flertal.

Salget af elbiler stiger

Vi kan ikke komme uden om det længere. De grønne biler er kommet for at blive. Antallet af nyregistrerede el- og plug-in hybridbiler fortæller os det samme.

Grundet det stigende salg af elbiler vil efterspørgslen på lademuligheder også blive større.

Det kan derfor være en god idé at afsøge mulighederne for at få sat ladestandere op, da de er en uundgåelig del af fremtiden.

Stigning i salget af elbiler og plug-in hybridbiler

Stigning i salget af elbiler