fbpx
KONTAKT OS

Ladestander­kursus til foreninger

Tilmeld dig

Ladestanderkursus til foreninger med fællesparkering

I mange boligforeninger trækker det i langdrag med at begynde at få ladestandere. Man væver lidt frem og tilbage på beboermøderne, men ved ikke rigtig, hvor man skal begynde. På ladestanderkurset fokuserer vi derfor på at give jer struktur i processen: I får overblik over alle de ting, et gennemarbejdet forslag skal tage i betragtning. Vi fortæller jer, hvad der er værd at være opmærksom på, og hvad der er relevant, så I kan skære al støjen fra. Tag kurset, og få sat skub i ladestanderprocessen i din forening.

Om kurset

På kurset kommer vi omkring: 

  • Behov og antal ladeudtag
  • Pris og finansieringsmuligheder
  • Strømforhold
  • Valg af ladeoperatør
  • Vejens ejerforhold
  • Parkeringsforhold
  • Tips til generalforsamlingen

Herudover får I et kort ark med hjem, der skal fungere som en tjekliste, så I kan sikre jer, at I kan præsentere et forslag på generalforsamlingen, der tager højde for de ting, det skal.

Praktiske oplysninger

Torsdag d. 15. juni 2023
Kl. 17:00-20:00

Fruebjergvej 3, stuen, mødelokale M5
2100 København Ø

Program:
17.00-17.10 : Introduktion
17.10-17.50 : Kursus
17.50-18.00 : Pause
18.00-18.40 : Kursus
18.40-19.10 : Spisning
19.10-20.00 : Kursus

Til aftensmad vil der være en sandwhich. Allergener eller ønske om vegetarisk eller vegansk alternativ skal oplyses i forvejen.

Pris:
1.000 kr. inkl. moms for den første beboer fra en forening.
Herefter 500 kr. inkl. moms for hver yderligere beboer fra samme forening.

Kurset vil blive afholdt såfremt der er mindst 10 tilmeldinger, men kan ellers blive aflyst.

Kom gerne flere

Ud over at det er rart at være på kursus sammen med folk, man kender, er det også rart at være flere, der kan præsentere den viden, I får på kurset, for de resterende beboere i foreningen. Det ønsker vi at anspore til, og det er derfor billigere for yderligere beboere fra samme forening at deltage i kurset.

Fælles parkering

Kurset henvender sig primært til foreninger med fælles parkering, og vi vil derfor på flere tidspunkter særligt beskæftige os med de udfordringer og løsninger, der gør sig gældende for fællesparkering. Størstedelen af kurset er dog også relevant for foreninger med individuel parkering.

Hvem er vi?

Ladeløsning er et rådgivningsfirma, der lever af at yde uvildig rådgivning om ladestandere til boligforeninger. Vi har styr på markedet, processen og har erfaring med, hvordan man når i mål med en løsning, der passer til den enkelte forenings ønsker, behov og økonomiske situation.

Om underviseren
Chris fra Ladeløsning
Chris fra Ladeløsning

Mit navn er Chris Jønsson. Jeg er uvildig laderådgiver og har stiftet Ladeløsning. Jeg har hjulpet hundred­vis af boligforeninger med at finde den rette ladeløsning. På kurset vil jeg derfor give jer de redskaber, I har brug for til at få struktur på processen frem mod ladestanderne.

Tilmeld dig kurset

Ved udfyldelse af formular, bliver du tilmeldt kurset.
Vi vil sende dig en bekræftelsesmail inden for 1-2 hverdage.