fbpx
KONTAKT OS

Vores vision

Få rådgivning

Hvad er vores vision?

Hvad er vores vision? El-ladestandere til ejerforeninger

Ladeløsning har en vision om at gøre det muligt for alle virksomheder og boligforeninger at tilbyde opladning af elbil uden at skulle blive ekspert først. Det skal være simpelt, overskueligt og sikkert at vælge den optimale ladeløsning uden at skulle bruge unødig tid på at sætte sig ind i junglen af lademuligheder.

Hvorfor denne vision?

Hvorfor denne vision? Ladestandere til foreninger og virksomheder

Denne vision er vigtig, fordi Danmarks ladenetværk skal udvides kraftigt, hvis vi skal nå det samfundsmæssige mål om at afskaffe biler, som anvender fossile brændstoffer. Skal vi nå det mål, skal det være overskueligt og simpelt at vælge den rigtige ladeløsning.

Opladning af elbil kan virke som en jungle, fordi det er en helt ny måde at tænke kørsel og ‘tankning’ på. Derfor tilbyder vi rådgivning.

Hvordan vil vi realisere denne vision?

Hvad er vores vision? El-ladestandere til boligforeninger

Vi vil realisere visionen ved at gøre processen fra a-z mere overskuelig og mindre tidskrævende for kunden. Det gør vi blandt andet ved at formidle kontakten på vegne af kunden til de forskellige aktører herunder; kommunen, el-installatører, entreprenører og ladeoperatører. Det betyder, at I kan bruge tid og ressourcer på det, som I er bedst til, og så vil vi gøre det samme.

Vil du ringes op?

Ved udfyldelse af formularen, ringer vi dig op til en uforpligtende dialog.
Du vil ikke modtage nyhedsbreve eller spam.

Kort om Ladeløsning

"Ladeløsning er stiftet af mig, Chris.

Virksomheden blev grundlagt med et ønske om at gøre det muligt for virksomheder og foreninger at vælge den optimale ladeløsning til deres behov - uden at man skal blive ekspert først. Derfor tilbyder vi rådgivning.

Rådgivningen skal sikre, at I undgår at beslutte jer for en løsning på et uoplyst grundlag. I skal have en fremtidssikker og økonomisk bæredygtig løsning.

Vi har brugt tiden og ressourcerne på at gennemskue markedet, så du ikke behøver at gøre det samme."

Chris Cording Jønsson