fbpx
KONTAKT OS

Vores vision

– Baggrund for visionen og hvordan vi når derhen

Hvad er vores vision?

Ladeløsning har en vision om at gøre det muligt for alle virksomheder og boligforeninger at tilbyde ladestandere til dens beboere og medarbejdere. Det skal være simpelt, overskueligt og sikkert at vælge den optimale ladeløsning uden at skulle blive ekspert først.

Hvorfor denne vision?

Denne vision er relevant, fordi Danmarks ladenetværk skal udvides kraftigt, hvis vi skal nå det samfundsmæssige mål om at afskaffe biler som anvender fossile brændstoffer. Skal vi nå det mål, skal det være overskueligt og simpelt at vælge den rigtige ladeløsning.

Opladning af elbil kan virke som en jungle, fordi det er en helt ny måde at tænke kørsel og ‘tankning’ på. Vi mener, at alle skal have muligheden for at vælge den rigtige ladeløsning. Derfor tilbyder vi rådgivning og en komplet etableringsplan til en fair pris.

Hvordan vil vi realisere denne vision?

Hvordan vil vi nå vores vision?

Vi vil realisere visionen ved at gøre processen fra a-z mere overskuelig og mindre tidskrævende for kunden. Det gør vi blandt andet ved at formidle kontakten på vegne af kunden til de forskellige aktører herunder; netvirksomheden, el-installatøren, gravere og ladeoperatører. Det betyder, at I kan bruge tid og ressourcer på det, som I er bedst til, og så vil vi gøre det samme.

Nysgerrig efter at vide mere?

Ved udfyldelse af formular, ringer vi dig op til en uforpligtende snak.
Du vil ikke modtage nyhedsbreve eller andet spam.

5 + 14 =