fbpx
KONTAKT OS

Rådgivning om delebiler til boligforeninger

Få rådgivning til at vælge den bedste delebilsløsning til jeres forening.

Rådgivning om delebiler koster kr. 4.000 inkl. moms.



Skriv til cj@ladelosning.dk eller ring 20 31 41 81 for at høre nærmere.

Rådgivning om delebiler

Person overvejer valget mellem forskellige delebilsudbydere.

Introduktion

Har I flere beboere, der ikke har egen bil, men som har behov for en bil en gang imellem? Så kan delebiler måske være en god løsning for jeres boligforening.

Der findes flere delebilsordninger på det danske marked, men fælles for dem alle er, at I kan undgå at købe en bil, hvis I kun har et sporadisk og mindre behov. Det betyder, at I kan opnå en stor besparelse på pengepungen og i klimaregnskabet.

Uvildig rådgivning om delebiler

Vi tilbyder uvildig rådgivning om delebilsordninger. Som uvildig rådgiver kender vi til de forskellige delebilsordninger på det danske marked. Vi modtager ikke betaling fra firmaerne som tilbyder delebilsordninger, og vi har ingen økonomisk interesse i at pege jer i en bestemt retning. Med vores rådgivning slipper I for at undersøge alle delebilsordningerne på markedet. Det overblik har vi allerede. Det skal spare jer for tid og besvær, så I er sikret den optimale løsning til jeres forenings og beboeres behov.

Om delebils­ordninger i bolig­foreninger

Delebil med tilknyttet app, der viser, hvor delebilen holder parkeret.

Hvordan fungerer delebils­ordninger?

  1. Beboerne i boligforeningen reserverer en eller flere p-pladser, hvor delebilen kan parkeres. Denne parkerings­plads er start- og slutstedet for alle udlejninger af delebilen.
  2. Slutbrugeren kan reservere delebilen på det ønskede tidspunkt i en app eller på computeren.
  3. Boligforeningen skal tage stilling til, om I ønsker:
      A. Delebilerne skal forbeholdes beboere.

      B. Delebilerne skal kunne tilgås af offentligheden.

  4. Prisen bestemmes lidt forskelligt, alt efter om aftalen mellem udbyderen og din boligforening er af type A eller B:
      A. En tilkendegivelse til udbyderen om, hvor mange timer delebilerne forventes at blive lejet om måneden. Med denne aftale svarer prisen til timeprisen ganget op med det forventede antal timer. Her er prisen altså identisk med den forventede brug.
      B. En aftale med udbyderen om at beboernes månedlige brug af delebilerne vil løbe op i et aftalt beløb. Din forening vil så skulle betale differencen mellem den anslåede og den faktiske brug.

Forsikring

Bilisten er som oftest forsikret igennem lejeprisen. Selvrisikoen varierer mellem de forskellige delebils­ordninger, men den ligger typisk på kr. 0-5.000 pr. skade.

Prisen for slutbrugeren

Fælles for de forskellige delebils­ordninger er, at beboeren betaler en lejepris for den tid, denne anvender delebilen. Beboeren kan enten betale for delebilen pr. minut, pr. time, pr. dag eller pr. uge. Nogle af delebils­udbyderne tilbyder også, at den enkelte beboer kan købe et abonnement og opnå en lavere minut- eller timepris.

Vores rådgivning indeholder detaljerede beregninger på, hvilke delebils­lejepriser der er mest attraktive for jeres forening og beboere.

Er delebiler elbiler eller benzinbiler?

Alle delebils­ordninger tilbyder elbiler. Nogle af dem tilbyder også benzin­biler. Vi tilbyder rådgivning om begge dele.

Logistik ved opladning og tankning

Hvad angår benzin, er den oftest sete løsning meget enkel: Beboeren har selv ansvaret for at aflevere bilen lige så optanket som den var inden kørslen.

Opladning af el-delebiler er straks lidt mere kompliceret, da det tager længere tid at lade en bil op end at tanke benzin på.
Med nogle delebilsløsninger er bilen utilgængelig i nogle timer efter den har været lejet, så der er tid til, den kan lade op.
Med andre delebilsløsninger er man selv ansvarlig for at sikre at bilen har tilstrækkeligt strøm på batteriet, før man lejer den. Med disse løsninger kan man blive nødt til at booke bilen i god tid inden, så man selv kan sætte den til opladning før turen.

Læs kontrakten grundigt!

Det er især vigtigt, I er opmærksomme på de følgende forhold i kontrakten mellem jeres boligforening og delebilsudbyderen:

  • Service
  • Support
  • Rengøring af biler
  • Opsigelse og binding

Om rådgivningen

Stigende efterspørgsel

Ladeløsning har de seneste to år rådgivet boligforeninger om ladestandere. I mødet med vores kunder oplever vi en stigende interesse for også at anskaffe sig delebiler. Derfor har vi nu udvidet forretningen, således at vi også tilbyder uvildig rådgivning og delebilsordninger.

Rådgivningsprocessen

  1. Den første del af rådgivningen starter med et telefonopkald, som har til formål at afdække jeres behov og vurdere, hvorvidt I har brug for rådgivning eller selv vil undersøge delebilsordningerne?
  2. Selve rådgivningen består af et enten fysisk eller virtuelt møde, hvor vi detaljeret gennemgår jeres behov og matcher dem med delebilsordningerne på markedet.
  3. Efter rådgivningsmødet modtager i et oplæg, som opsummerer de vigtigste pointer fra mødet. Oplægget kan danne grundlag for et evt. forslag til foreningens generalforsamling. Af oplægget vil også fremgå konkrete anbefalinger til valg af delebilsordninger.
Rådgivning med Ladeløsning

Få svar på

  • Om I skal vælge elbil eller benzinbil.
  • Om delebilerne skal forbeholdes foreningens beboere eller være åbne for offentligheden.
  • Hvad delebilsordningen koster for hhv. foreningen og beboerne.
  • Hvilken delebilsordning der er bedst for jer.

Delebilsudbydere vi kan rådgive om

Vi har brugt tiden på at undersøge løsninger, så du ikke behøver at gøre det.

OBS: Vi bliver ikke honoreret for at henvise til udbydere.

Aura er en delebilsudbyder, Ladeløsning rådgiver om.
Byensbil er en delebilsudbyder, Ladeløsning rådgiver om.
GreenMobility er en delebilsudbyder, Ladeløsning rådgiver om.
Kinto er en delebilsudbyder, Ladeløsning rådgiver om.
Letsgo er en delebilsudbyder, Ladeløsning rådgiver om.
ShareNow er en delebilsudbyder, Ladeløsning rådgiver om.
Tadaacar er en delebilsudbyder, Ladeløsning rådgiver om.

Modtag et uforpligtende opkald.

Overlad bekymringerne til os. Vi hjælper jeres boligforening med at finde den bedste delebils­løsning.

Du vil ikke modtage nyhedsbreve eller spam.

Kort om Ladeløsning

“Ladeløsning er stiftet af mig, Chris.

Virksomheden blev grundlagt med et ønske om at gøre det muligt for virksomheder og foreninger at vælge den optimale ladeløsning til deres behov – uden at man skal blive ekspert først. Derfor tilbyder vi rådgivning.

Rådgivningen skal sikre, at I undgår at beslutte jer for en løsning på et uoplyst grundlag. I skal have en fremtidssikker og økonomisk bæredygtig løsning.

Vi har brugt tiden og ressourcerne på at gennemskue markedet, så du ikke behøver at gøre det samme.”

Chris Cording Jønsson